Jahapp

Två mål och tre poäng senare känns det som om Chelsea mer eller mindre stängt ute Arsenal från guldracet i årets Premier League. Nu verkar allt stå mellan de blåklädda londonlaget och de röda från Manchester.

Manchester United har spelat ganska bra de senaste matcherna, men det måste ändå sägas vara mycket som talar för oljeoptionslaget Chelsea. Färre skadebekymmer och bredare trupp kommer man långt med. Det enda som talar för United är om samtidigt som Chelsea slarvar bort några poäng och Sir Alex har något ess i rockärmen att dra fram som gör att han får ut full kapacitet av sitt manskap. Det vore i och för sig typiskt den legendariske och excentriske skotten.

Simon Hedlin Larsson

One response to “Jahapp

  1. Pingback: Jahapp « www.SimonsBlogg.se

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s