There is nothing like American politics

(Image source.)

One response to “There is nothing like American politics

 1. Amer Al-bayya

  Assad: Israel, regionen betalar för kriget

  Anklagade Syriens president Bashar al-Assad Israel att betala Mellanöstern mot ett nytt krig, och inte i fred. Avgift kommer två dagar efter det att Israel genomför militära övningar som simulerar ett krig med Syrien.
  Al-Assad sade under ett möte med Spaniens utrikesminister Miguel Angel Moratinos Att Israel är inte seriöst att uppnå fred.
  Moratinos sade att Israel inte hade visat honom som du vill ha krig, och påpekade att han inte hörde något att slå på trumman för krig under sitt senaste besök i Israel, men hörde trummorna i fred.
  Syriens utrikesminister Walid Muallem sade på en presskonferens senare med Moratinos att Israel planterade klimatet i kriget i området genom att hota med att anfalla Iran, Libanon och Gaza, varning israelerna att kriget kommer att flytta till städerna, och uppmanade dem att återvända till sina sinnen och ta vägen till fred.
  Israeliska manövrar
  Varningarna kom två dagar efter att Syrien och Israel genomför militära manövrar i går i Negev öknen simulerar ett krig mot Syrien.
  Al-Jazeera korrespondent i Jerusalem, Elias Crum, övningarna ingår flygangrepp från flygplanet F-16 för att fastställa nivån på samordning mellan flygvapnet och vapen av armén i landet.
  Han tillade att den taktik som antogs i dessa spel berodde på en överraskning strejk och snabb platser och isolera den syriska luftvärnet och anti-tank missiler
  Korrespondenten påpekade att de övningar som ingår framsteg mot axeln och att den syriska luft landning av infanteriet krafter.
  Den Ramatkal Gabi Ashkenazi, den israeliska armén att den israeliska armén att förbereda sig för krig.
  Övningen sammanföll med en varning av israeliska försvarsministern Ehud Barak Av möjligheten att utbrott av öppet krig mellan Israel och Syrien kan utvecklas till ett regionalt krig om de stora länderna att nå en politisk uppgörelse mellan de två.
  Citerades av israeliska medier citerade Barak sagt – under ett möte måndagen den högsta ledningen av den israeliska armén – som i avsaknad av en uppgörelse med Syrien, “Vi är utsatta att delta i militär konfrontation med upp till ett krig om öppen regionalism.”

  stoppa AIPAC in USA, Israel..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s