I valet och kvalet

Den som ser på CNN nu kan höra Barack Obama godkänna Stanley McChrystals avgångsansökan (läs: ger honom sparken). Uppdraget att leda de militära insatserna i Afghanistan överlåts tillsvidare till David Petraeus, meddelar Obama. Byter man emellertid kanal till Canal Plus Sport kan man få bevittna världens längsta match i den anrika tennisturneringen Wimbledon. Det femte setet, som ännu inte är färdigspelat, är ensamt längre än den femsetare som hittills har innehaft rekordet. Mahut mot Isner, 4-6, 6-3, 7-6, 6-7 och nu i femte set 48-48 i gem. Och nu har visst Tyskland-Ghana börjat. Ibland är det inte lätt med valfrihet…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s