Besynnerlig fascination över genetiskt ursprung

Följande text har idag publicerats på SvD.se:

Jag har med stort intresse läst ett par artiklar i serien om singelmammor. En viktig aspekt som jag tycker får förhållandevis lite utrymme när dessa frågor diskuteras är alla de barn som inte växer upp med sina biologiska föräldrar – i likhet med undertecknad – men som inte tycker att det spelar någon roll alls var man kommer ifrån och vilkas DNA man har i blodet. Jag tror att det är många av oss som lever med icke-biologiska föräldrar som tycker att den tillsynes stora fascinationen över något slags genetiskt ursprung ter sig mycket besynnerlig.

Simon Hedlin Larsson

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s