Stäng ute dessa brottskulturer från Sverige!

I ett tidigare inlägg filosoferade jag en del kring vad som egentligen är svenskt, allteftersom intresset för frågor som rör invandring och förflyttning över gränserna har vuxit (se: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13). Fredrik Lindström, författare och populärhistoriker, säger till Agenda: “Att i en konfliktsituation alltid gå på den förnuftiga sidan och aldrig gå på den känslomässiga sidan, det skulle jag säga är väldigt, väldigt typiskt svenskt.”

Frågan är dock hur förnuftiga svenskar egentligen är när det förra året anmäldes 14 937 brott per 100 000 invånare i Sverige, det vill säga totalt 1 377 854 stycken. Det är ju också ett sätt att lösa konflikter.

Och kom nu inte med argument om att det anmäls många brott som egentligen inte är brott för det gällde svenskars förmåga att hantera konflikter, och hur förnuftigt är det att lösa en konflikt genom att anmäla en person för ett brott som aldrig har ägt rum?

Det är också intressant att koppla brottsstatistik till de vanliga ropen på att begränsa den icke-europeiska invandringen eftersom endast de närbeliggande kulturerna kan följa lagarna och vet hur man ska bete sig. Just precis. Det är därför det i Finland begås näst flest brott per invånare  i världen. Danmark kämpar på och ligger på en stolt fjärde plats, medan Norge är lite lydigare och bara ligger på en tionde plats bland jordens cirka tvåhundra länder.

Här har ni det skötsamma Norden!

Så om vi nu ska städa upp i landet och strypa invandringen från alla de skadliga kulturerna är ju Finland högsta prioritet då de inte bara är världens näst största brottskultur, utan också den största folkgruppen som invandrar till Sverige. Och då känns det rimligt att också såga bort Norrbotten eftersom de ändå pratar finska däruppe. Vi borde i princip ge bort Stockholm också för alla Finlandsbåtar, men det är ju självaste huvudstaden så vi får köpslå och erbjuder de Uppsala och Gotland istället.

Därefter gör vi oss av med de våldsamma danskarna, vilket givetvis innebär en bortsågning av Skåne och närliggande län – de pendlarju  över bron till varandra varje dag och pratar dessutom likadant därnere. Förtjusta i potatis är de också. Och slutligen stoppar vi all förflyttning över den norska gränsen, varför vi sedan också måste efterskänka Västra Götalands, Dalarna, Jämtland och alla andra svikare som låter norrmän åka över gränsen för att handla mat i våra butiker.

Sedan kan vi som är riktigt svenskt förnuftiga, och som aldrig agerar känslomässigt i konfliktsituationer, äntligen få leva i fred.

Simon Hedlin Larsson

PS. Någon får gärna räkna ut hur mycket som blev kvar av Sverige för oss skötsamma svenskar att leva på. DS.

2 responses to “Stäng ute dessa brottskulturer från Sverige!

  1. Eller så kör man på en ren Nordisk kultur, och kastar ut alla som inte kan anpassa sig i vårat jävla land. I så fall kanske det snackas svenska på våra gator snart igen! :)

  2. “Det är därför det i Finland begås näst flest brott per invånare i världen”

    vad har vi för källor för det påståendet?

Leave a comment